Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

©Nea Nyberg©Nea Nyberg

Petri Nyberg

Olen asiakas- ja liiketoimintalähtöinen, kokenut kehittämisen, projektitoiminnan, rahoituksen ja johtamisen ammattilainen, jolla on näyttöä myös myynnin ja markkinoinnin onnistumisista. Ymmärrän hyvin liiketoiminnan, työyhteisön ja ihmisten käyttäytymisen lainalaisuuksia liiketoiminnassa. Koen vahvaksi roolikseni luovan ongelmanratkaisijan ja uusien näkökulmien ja lähestymistapojen kehittäjän roolit. Minulla on vahva tekninen koulutus ja ymmärrän monimutkaisia kokonaisuuksia sekä pystyn rakentamaan niistä monipuolisia liiketoiminnallisia mahdollisuuksia.

Viimeisissä työtehtävissäni tavoitteenani on ollut edistää biotalouden konversiota liiketoiminnaksi, erityisesti infrastruktuurin ja julkisen puolen public-private toiminnan kehittämisen kautta. Samalla olen säilyttänyt vahvan yhteyden yritys- ja liiketoimintaan toimimalla erilaisten yritysten kanssa projekteissa ja usean eri yrityksen hallituksessa. Niinpä minulle on kertynyt varsin kattava kokemus eri yritystoiminnoista taloushallinnosta b-to-b markkinointiin. Toimintani julkisella puolella on antanut minulle myös erinomaisen kokemuksen julkisen sektorin toimintamalleista ja -tavoista.

Olen aina ollut ahkera, tehtävässäni kunnianhimoinen ja neuvokas ammattilainen, joka ei pelkästään aloita tehtäviä, vaan myös vie ne menestyksellisesti loppuun ja ”klousaa kaupan”.

Erityisosaaminen: Teknologian ja osaamisen kaupallistaminen, liiketoiminnan kehittäminen, projektien suunnittelu ja rahoitus, hallitustyöskentely sen kaikilla eri osa-alueilla, asiakaslähtöiset näkökulmat, yrittäjähenkinen toiminta, pitkäjänteinen vaikuttaminen.

CV_Petri Nyberg

fi.linkedin.com/in/penyberg

 

Cecilia Nyberg